Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Fehér színű szőnyegek

Szőnyegek színenként


A fehér szín a tisztaságot, ártatlanságot jelenti, de az igazságot, a lelkiismeretességet és az új kezdetet is a fehérhez kapcsolják. A fehér szőnyeg minden színhez jól passzol, minden életstílust kiemel, és bármikor kombinálható egyéb lakberendezési kiegészítőkkel. A fehér színű szőnyeg minden otthonnak letisztult stílust és eleganciát kölcsönöz. Kevés szín kínál ekkora szabadságot, legyen szó természetes fából készült bútorokról, elegáns bőrről vagy színes kerámiáról – a fehér szőnyeg minden színhez és anyaghoz jól passzol. Találja meg álmai fehér szőnyegét áruházunkban.


177termék
 

Fehér színű szőnyegek

Ha szereti a tisztaságot, az egyszerűséget és a világos tereket akkor a fehér szőnyeg az Ön számára a legjobb választás. A fehér szőnyegek a legideálisabb kiegészítői a divatos skandináv és minimalista stílusú belső tereknek és bármilyen enteriőrbe beilleszthetőek. A fehér szín visszaveri a fényt, optikailag megnöveli a helyiséget, ezért nagyszerű választás a kis területű lakások berendezéséhez. Sokoldalúságának köszönhetően a fehér szőnyegek jól illeszkednek bármilyen belső stílushoz és bármilyen színösszeállításhoz. Ha fehér színű szőnyeget választunk a szobába, akkor a többi színt kiemeljük, ezáltal kifejezővé tesszük azokat. A fehér az ártatlanságot szimbolizálja, ezért  egy fehér színű szőnyeg a babaszobába is tökéletes választás. Ez a szín kiváló kontrasztot alkot a sötétebb színekkel, érdemes egy fehér szőnyeget fekete vagy sötétbarna bútorokkal berendezett helyiségbe tenni. A fehér szőnyeg csodásan mutat egy sötétre festett falú nappaliban vagy olyan helyiségben, ahol nincs kitéve a mindennapos koszolódásnak. A fehér hűvös árnyalata, a sarkvidéki friss hóra emlékeztet, ezért nem szerencsés hideg árnyalatokkal kombinálni a belső terekben. A fehér színű szőnyegeket bátran kombinálhatjuk a bézs, a szürke vagy a melegebb krém árnyalatokkal. Az egyszínű fehér helyett válasszunk mintás szőnyegeket, az egyéb színekkel kombinálva. Ezáltal kihasználhatjuk a fehér szőnyeg minden előnyét, de a szoba nem lesz steril hatású. A mintás szőnyegek praktikusabbak is, mert a szennyeződés is kevésbé feltűnő ezért nem kell olyan gyakran porszívózni és tisztítani.

 

Stílusos fehér szőnyegek – hogyan válasszuk ki és mivel kombináljuk őket?


A fehér szőnyegek finom és elegáns megjelenésűek, akárcsak krém vagy a nagyon világos, szürke árnyalatú szőnyegek. A puha bolyhos shaggy szőnyeg vagy a gyapjú szőnyegek tökéletesen illeszkednek a romantikus belső terekbe, és kellemes, puha felületük olyan érzést nyújtanak mintha felhőkön járnánk. Egy ilyen szőnyeg tökéletes a hálószobába is, valamint a nappaliban is reprezentatív megjelenést kölcsönöz.

A fehér szőnyegeknek azonban egyáltalán nem kell éterinek és finomnak lenniük. Az élénk színek fehérrel kombinálva még kifejezőbbek, ezért egy ilyen szőnyeg tökéletes választás ahhoz, hogy felpezsdítse az egysíkú dekorációt. A fehér szín jól passzol a szivárvány minden színéhez, ezért bármilyen berendezéssel kombinálható.  A kontrasztos színű modern szőnyegek geometrikus mintái nagyon jól illeszkednek a modern berendezésű szobákhoz, és dinamikussá teszik megjelenését.

Kifinomult fehér szőnyegek bármilyen belső térbe


Áruházunkban számos modell közül tud választani. Kiváló minőségű és különböző méretű szőnyegeink stílust és egyedi megjelenést kölcsönöznek otthonának. A különböző méret és színválaszték lehetővé teszi, hogy bármilyen belső térhez megtalálja az Önnek megfelelőt. Nézzen körül kínálatunkban és találja meg álmai fehér szőnyegét!

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 762 Ft - 187 422 Ft
Termék
Szín
Méret
Anyag
Gyártó
Minta
Színek