Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Nagyméretű szőnyegek

Nagyméretű szőnyegek

A nagyméretű szőnyeg tökéletes választás a nappaliba és hálószobába, irodába vagy étkezőbe egyaránt, mert kitölti a teret és kényelmes meleg otthont varázsol bármely helyiségből. Egy megfelelően kiválasztott szőnyeg nagymértékben hozzájárul otthonunk komfortos berendezéséhez.

 

Nagyméretű szőnyegek: a belső tér kitöltése

Ami a nagyméretű szőnyegeket illeti, elsősorban a nagyobb helyiségek számára jelent megoldást. Egy világos, tágas nappali, hálószoba, vagy egy nagy étkező szinte könyörög egy nagy és puha szőnyegért. Ez legegyszerűbb módja annak, hogy otthonossá tegye a nagyobb belső tereket, hiszen egy jól kiválasztott szőnyeg minden esetben ellensúlyozza a szoba ürességét. Ha probléma adódik a bútorok elrendezésével, és szeretne egy nagy nappalit vagy étkezőt hangulatosabbá tenni, akkor a nagyméretű szőnyeg lehet a megoldás.

 

Nagyméretű szőnyeg egy kis szobában? Igen!

Bár úgy tűnhet, hogy egy nagy szőnyeg nem a legjobb választás egy kisebb helyiségben, bizonyos helyzetekben ennek a megoldásnak csak előnyei vannak. Először is, szinte az egész padlót lefedheti így - a nagy szőnyegeket minden bizonnyal értékelni fogják a kisgyermekes szülők is, és mindenki, aki szereti a lába alatt a puha meleg komfortos érzést. Egy nagyméretű szőnyeg egy nyitott nappaliba is remek választás – így elválaszthatja a nappalit és az étkezőt, valamint a konyhát is. Egy kis hálószobában a nagy szőnyeg kellemesebbé teheti a hideg reggeleket és estéket – lapos szövésű szőnyeg helyett válasszon egy nagy, bolyhos szőnyeget, amely az egész padlót beborítja.

 

Hatalmas minta- és színválaszték

A nagyméretű szőnyegek kiválasztásánál nem kell visszafognia magát, mind a finom minták, mind a kifejező és kontrasztos szőnyegek is remekül mutatnak a nagyobb felületeken. A meleg, de visszafogott színekben pompázó nagyméretű szőnyeg otthonossá teszi a belső teret. Ha teljesen meg szeretné változtatni nappalija, dolgozószobája vagy hálószobája kinézetét, válasszon egy nagyméretű szőnyeget, intenzív színű letisztult mintával. A dizájntól függetlenül érdemes a kitűnő megjelenésre törekedni, az áruházunkban található szőnyegek a legjobb minőségű anyagokokból készülnek és minőségi kivitelezésűek. Az intenzív színeknek és minőségi anyagnak köszönhetően ezek a szőnyegek kopásállók, valamint antiallergén és antisztatikus tulajdonsággal bírnak, nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, ezáltal garanciát kap arra, hogy kedvenc szőnyege hosszú évekig díszítse otthonát.

Összegezve tehát, a nagyméretű szőnyegek lehetővé teszik, hogy a belső terek változatos megjelenésükkel és stílusával illeszkedjenek a különböző igényekhez. A sokféleség és a különböző stílusok tökéletesen passzolnak a modern belső tervezési irányzathoz, de a helyiségek kialakításánál melegséget és kényelmet biztosítanak. A nagyméretű szőnyegek így egyedülálló lehetőséget kínálnak mindenki számára, hogy személyre szabja az otthonát, és megteremtse a nyugodt, élhető környezetet, amelyre mindig is vágyott.

Szűrés