Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Türkiz színű szőnyegek

Szőnyegek színenként


354termék
 

Miért válasszon türkiz színű szőnyeget?

 

Egyre többen döntenek úgy, hogy belső tereket visszafogott, univerzális színekkel díszítik. Az ilyen helyiségekben a szín általában a kiegészítőkben jelenik meg, beleértve: szőnyegekben. Ez egyszerre praktikus és stílusos választás, mivel a divat és az ízlésünk is változik.

A türkiz színű szőnyegek élénkítik a szürke vagy bézs színekkel díszített belső teret, és tökéletesen passzolnak a fehér színhez és a fa bútorokhoz is. A türkiz egy rendkívül kellemes szín, amely nem csak stílust ad a berendezéshez, hanem jó hangulatot is áraszt otthonában. Minden helyiségben remekül fog mutatni – a nappaliban, a gyerekszobában vagy az irodában, a fürdőszobában, valamint az erkélyen vagy teraszon. A türkiz szőnyeg  egész évben a nyár hangulatára fogja emlékeztetni Önt, ősszel és télen is kellemes hangulatot és melegséget biztosít.

 

Milyen türkiz színű szőnyegeket válasszon?

 

Ahhoz, hogy a belső terekhez megtaláljuk a megfelelő türkiz szőnyeget, érdemes több olyan szempontot is figyelembe venni, amelyek meghatározzák az adott tér karakterét és funkcionalitását. Ügyeljen az árnyalatra, a mintára és a színkombinációkra, valamint a  szőnyeg szövésének módja és anyaga is nagyon fontos a rendeltetése és a kényelmes használat szempontjából.

A türkiz sokkal több, mint egy árnyalat. Lehet világosabb vagy sötétebb, túlnyomórészt kék vagy inkább zöld színnel. A választott szín nagy hatással lesz a szoba stílusára és az ajánlott színkombinációkra. 

 

Türkiz szőnyegek a belső térbe

 

Kínálatunkban sokféle  türkiz szőnyeg található amelyek tökéletesen passzolnak a modern és átgondolt enteriőrbe.  Az egyszínű szőnyegek remekül illenek a minimalista stílusokhoz. Ha sajátos designt keres, válasszon egyet a mintás szőnyegek közül. A sűrű szövésű puha shaggy szőnyeg választékunkban a türkiz nem csak a tenger színe miatt juttatja eszünkbe a pihenést. Egy lapos szövésű, türkiz színű szőnyeg az erkélyre vagy a teraszra is kiváló választás.

 

A türkiz szőnyeg a gyerekszobába

 

A gyerekszoba kialakításánál ügyelnünk kell arra, hogy az funkcionális, biztonságos, ugyanakkor esztétikailag is illeszkedjen a gyermek életkorához és neméhez.  Bár a szülők egyre gyakrabban döntenek úgy, hogy gyermekük szobáját olyan színekkel díszítik, amelyek semlegesek, az egyik legnépszerűbb szín, amely mind a lányok, mind a fiúk szobáiban jól mutat, a türkiz. A világos, visszafogott fal színével a türkiz szőnyegek lenyűgöző kontrasztot alkotnak. A kedves mintákkal díszített türkiz szőnyeg gyönyörű dekorációs eleme a gyerekszobának és ideális hely a játékhoz.  

 

A türkiz választás kérdése

 

Vannak, akik azért választanak egy adott színű szőnyeget, mert előre tudják, mit akarnak, mások viszont az aktuális divatot követik, vagy a kedvenc színeiket választják, de vannak olyanok is, akik olyan sötét kiegészítőket keresnek, amelyeken alig látszik majd a szennyeződés.  A türkiz színű szőnyeg minden esetben jó választás.

Tekintse meg kínálatunkat és találja meg álmai türkiz szőnyegét!

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 796 Ft - 297 515 Ft
Termék
Szín
Méret
Anyag
Gyártó
Minta
Színek