Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Szőnyegek nappaliba

Szőnyegek a nappaliban: a lábunk alá terített stílus


Egy szépen berendezett nappali lakásunk központi része, hiszen itt töltjük a szabadidőnk jelentős részét. Elsődleges szempont a nappali szoba átgondolt kialakítása, minden részletre odafigyelve, beleértve a megfelelően kiválasztott szőnyeget is, amely egyszerre lehet praktikus és elegáns amely harmonikusan illeszkedik a szoba berendezéséhez. Az otthonunk kialakítása során a szőnyeg választása ezért éppen annyira fontos szerepet játszik, mint a bútorok megfelelő elrendezése. A szőnyegek segítenek az otthon melegének és egyensúlyának megteremtésében, valamint hozzáadnak még egy plusz kényelmet mindennapi életünkhöz. Amikor szőnyeget választunk a nappaliba, ne feledjük, hogy milyen sok időt töltünk ebben a szobában. Válasszunk olyan szőnyeget, amely nem deformálódik, és könnyen tisztán tartható. A megfelelő szőnyeg kiválasztásánál figyeljünk arra, hogy a nappali berendezéséhez megfelelő stílusú és méretű darabot válasszunk.

 

Divatos design szőnyegek


A design szőnyegekre
 nincs egységes meghatározás. Az általunk választott stílusnak nem kell feltétlenül a legújabb trendekhez igazodnia, inkább érdemes a belső tér karakterével való egységes megjelenésre koncentrálni. Ezért választhatunk egyszínű, vagy merész mintájú és élénk színekben pompázó szőnyeget is. Jó választás lehet a nappaliba a plüss hatású szőnyeg is, amely nagy szín- és formaválasztékban elérhető áruházunkban. Ezek a szőnyegek nemcsak puhák, hanem karakteres megjelenést adnak a helyiségnek és elősegítik a hangulatos légkör megteremtését.


Modern szőnyegek nappaliba


A modern szőnyegeket ajánljuk azok számára, akik igényes és divatos kiegészítőt szeretnének a nappalijukba. A modern szőnyegek olyan mintákkal és színekkel készülnek, amelyek feldobják az unalmas vagy egyhangú nappalit megjelenését. A shaggy szőnyegek nagyon népszerűek, talán azért is, mert hosszú szálai miatt puha és kellemes érzést biztosít a talpunk alatt. Az ilyen típusú szőnyeg jól mutat minden lakásban, ahol sok időt töltünk, akár gyerekeinkkel játszva, vagy sokat pihenünk a kanapén.

 

Skandináv szőnyegek a letisztult megjelenés kedvelőinek


A skandináv szőnyegek a nappaliba természetességet és egyszerűséget hoznak azok számára, akik a minimalista megjelenést részesítik előnyben. Ezek a szőnyegek általában világos színekben készülnek, mint például fehér, szürke vagy bézs, de jellemzői a  pasztell színű megjelenés is.

 

Szőnyegek nappaliba különböző méretben


A nappali szőnyegek különböző méretekben készülnek, és mindenképpen fontos, hogy a megfelelő méretű darabot válasszuk. Az ideális méretű nappali szőnyeget úgy kell kiválasztani, hogy ne legyen túl nagy vagy túl kicsi sem, ne lógjon ki a nappaliban elhelyezett bútorok alól, és takarásban se legyen, mert így nem fog érvényesülni.

A nappali szőnyeg lényege az, hogy kényelmes és stílusos atmoszférát teremtsünk otthonunkban. Ha a nappaliját egy kicsit régimódinak és unalmasnak tartja, válasszon egy szépen megtervezett színes szőnyeget, amely megteremti a melegség és a kényelem érzését. A nappali szőnyeg nagyszerű választás, hogy a szoba megjelenését egy új szakaszba léptessük, amikor a stílusról és kényelemről van szó.

Nappali szőnyegeink  szépek , tartósak, divatosak és praktikusak. Lehetővé teszik, hogy bármilyen méretű helyiségbe beilleszthetők legyenek, a minták és színek széles választéka pedig a legigényesebb vásárlói elvárásoknak is megfelel.

Szűrés