Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Modern szőnyegek

A modern mindenekelőtt innovatív, kortárs, kreatív. A modern szőnyeg ma az egyik legnépszerűbb szőnyeg. A stílusok és motívumok nagy változatossága miatt ez nem meglepő, hiszen a felhasználási lehetőségük szinte korlátlan. Egy modern szőnyeg bármilyen berendezést feldob, és egyedi megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A modern szőnyegek az ízlést, a berendezési stílust és az életmódot is tükrözik. Ha stílusos modern szőnyeget keres, akkor jó helyen jár. Különböző és sokoldalú mintáival, trendi és változatos színeivel a modern szőnyegek méltán váltak kedvenceinké. Kollekciónkból többféle méretben, színben és kivitelben választhat   , így könnyen megtalálja az otthonába legjobban illő modern szőnyeget.

Modern szőnyegek nappaliba

 

A modern szőnyegek az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a lakberendezési irányvonalak között. Ezek a szőnyegek különleges dizájnnal és magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek hozzájárulnak a kifinomult és stílusos enteriőrhöz.

A modern szőnyeg lehet többféle méretű, így könnyen beilleszthető a nappaliba, ahol a bútorok és a szőnyeg színének és mintájának általában egyezőnek kell lennie. Egy rövid szálú szőnyeg ugyanakkor sokkal könnyebben illeszkedik bele a környezetbe, és több lehetőséget kínál a tetszetős dekorációhoz. A geometrikus mintás szőnyegek színekkel és dinamizmussal varázsolnak el, amelyeket könnyebb lehet egy szebb és világos enteriőrbe illeszteni.

A skandináv szőnyeg is nagyon népszerű és rövid szálakból épül fel. Ezek a szőnyegek leggyakrabban egyszerű, erős geometriai mintákkal rendelkeznek, és könnyen kombinálhatók napjaink ritka és tiszta társadalmaiba.

A színes szőnyegek nagy választéka között számos lehetőség van, a klasszikus, szolid, és egyéni színekkel, kifejező stílusokkal és elegáns díszítésekkel. Az egyszínű szőnyegek időtállók és megbízhatóak ahhoz, hogy az éveken át tartó használat után is megőrizzék kiváló állapotukat, és ezzel hozzájáruljanak otthonunk állandó minőségű berendezéséhez.


Az állandó innováció, amely az anyagok megformálására és a színek kombinálására vonatkozik, azt jelenti, hogy a modern szőnyegek egyre érdekesebbek és sokoldalúbbak lesznek, valamint még több teret biztosítanak az ötletek és az egyéni elképzelések kifejezésére a személyes stílussal ötvözve az otthoni dekorációban.

Szűrés