Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Bézs színű szőnyegek

Szőnyegek színenként


804termék
 

Bézs színű szőnyegek


A bézs színű szőnyeg tökéletes választás az egyszerű és letisztult életterek szerelmeseinek. A finom szín természetes hangulatot áraszt minden szobában, ezért több okból is népszerű mindenki számára. A krém szőnyeghez hasonlóan a bézs színű szőnyeg is visszafogott megjelenésű, ezért a belső tér többi része önállóan érvényesül. Pozitív hatással van a kisebb lakóterekre, vizuálisan tágítja és lágyabb kontrasztot alkot, mint a fehér szőnyegek.  A bézs színű szőnyeg melegséggel töltik be a nagy helyiségeket és nagymértékben növeli a hangulatos megjelenést.
 

Bézs szőnyegek minden stílushoz


A bézs színű szőnyegek különféle színekkel kombinálhatóak, így széleskörű felhasználási lehetőséget kínálnak. A bézs, a krém és a fehér szőnyegek időtlenül elegánsak bármilyen enteriőrben. A bézs színű szőnyegek és a természetes fa bútorok harmonikus egységet alkotnak, a különféle színű otthoni kiegészítőkkel, kellemes és otthonos hangulatot teremtenek.

Bézs szőnyegek hatalmas választéka

 

Bézs színű szőnyegek nagy választékban kaphatók az Euhome webáruházban. Minden elképzelhető formában, méretben és változatban online megrendelhetők. A bézs színű szőnyegek nagyon népszerűek online szőnyegboltunkban. Ha a szőnyeg bézs színű, akkor sok más színnel és kiegészítővel kombinálva azonnal a figyelem középpontjába kerül.

Vásároljon bézs szőnyegeket online


A bézs színű szőnyegek különös trendet mutatnak az egyszínű szőnyegek körében. Egyszerűségük és végtelen kombinációs lehetőségük különösen népszerűvé teszik ezeket a szőnyegeket. Ha a bézs színű szőnyegeket lila, piros vagy türkiz szőnyegekkel kombinálják, akkor gyönyörű és harmonikus kontraszt jön létre, amely még több pezsgést és izgalmat visz otthonába. Ha finom és egyszerű megjelenést szeretne elérni, akkor a bézs színű szőnyeg választása a jó döntés. Minden szobának különösen letisztult stílust és harmonikus megjelenést kölcsönöz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 140 Ft - 308 656 Ft
Termék
Szín
Méret
Anyag
Gyártó
Minta
Színek