Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Barna színű szőnyegek

Szőnyegek színenként


254termék
 

Barna színű szőnyegek


A barna szín, amely természetes megjelenést és melegséget hoz otthonába

Otthonunk berendezésének kiválasztásánál az egyik legnépszerűbb szín a barna. A barna színárnyalatai nagyon széles skálán mozognak,  a lágy világosbarnától a gesztenyebarnáig, a szürkésbarnától az intenzív sötétbarnáig terjed. 

Nyilvánvaló a barna szín természettel való kapcsolata is: gondoljunk csak a különféle fák színárnyalatára vagy a friss föld színére, vagy az aranybarna levelekre ősszel.  Aki hangulatos légkört szeretne teremteni otthonában, gyakran a barna színt választja. 

A modern, egymással is jól variálható színkombinációk biztosítják, hogy a barna még mindig új és izgalmas megjelenéssel tegye otthonossá belső terünket. A fehér színnel kombinálva fiatalos és lendületes, míg a kékkel vagy lilával a barna extravagáns és kifinomult lesz. A meleg arannyal és vörössel vagy a hideg szürkével a barna szín jól mutat a klasszikus stílusú belsőépítészetben. 

 

Barna színű szőnyegek a nappaliban és hálószobában


A barna színű szőnyeg kiválóan alkalmas a nappaliba és a hálószobába. A sokféle barna tónus, a különféle minták és textúrák biztosítják, hogy Ön is megtalálja a stílusának megfelelő barna szőnyeget. Ha szereti az egyszerű és letisztult megjelenést, válasszon egy barna rövid szálú szőnyeget. Ha luxus megjelenésű, nagyon puha szőnyeget keres, akkor egy hosszú szálú shaggy szőnyeg a megfelelő választás, amely a jólét oázisává varázsolja nappaliját! 

A barna keleti mintás szőnyeg kiemeli a klasszikus dekorációkat a nappaliban, de izgalmas kiegészítője lehet, egy antik bútorokkal berendezett hálószobában is. A mintás barna szőnyegek számos változatban kaphatók, a geometria mintástól az absztrakton át a virágos mintájú szőnyegekig. A barna árnyalatai a harmonikus hatás megteremtésében is fontos szerepet játszanak.

 

Kültéri barna szőnyegek a teraszon vagy a konyhában


A barna színű kültéri szőnyeg általában egyszerű és letisztult megjelenésű. A vízálló és strapabíró szőnyeg védi a padlót, ugyanakkor otthonos megjelenést biztosít a kültéri helyeken. Mivel a terasz gyakran rideg és sötét, egy barna szőnyeg sárga vagy narancssárga színű díszítéssel élénk hatást kelthet. A színekkel való játék izgalmas lehet, ha egy terasz vagy erkély kinézetét szeretné felfrissíteni. A barna szőnyeg jól mutat a konyhában is, mivel melegebbé teszi a hideg padlót vagy járólapot.  Kifejező, élénk színekkel kombinálva a barna szőnyeg változatosságot varázsol konyhájába, a mintás barna szőnyeg pedig kontrasztos hatású az egyszínű konyhaszekrényekkel. Ha az étkező is a konyhában van, egy barna szőnyeg hangulatossá teszi a mindennapi étkezéseket.

 

Barna szőnyegek különböző színekben, stílusokban és mintákban


A barna színű szőnyeg sokoldalú, ezért különféle stílusú belső terekben használható. Ha a nyugalom szigetét szeretné megteremteni otthonában, akkor az egyszínű barna szőnyeg az ideális választás. Annak érdekében, hogy ne tűnjön unalmasnak, válasszon a rengeteg anyag és stílus közül. A barna szín kombinálva más színekkel, jó alap a kifinomult minták megjelenéséhez is. A geometrikus mintájú szőnyegek jól passzolnak a minimalista stílusban berendezett szoba bútoraihoz.

A nőies bájjal teli stílust feldobja egy virágos vagy keleti mintás szőnyeg, amelynek barna az alapszíne. A klasszikus és hagyományos belső stílushoz is megtalálja a megfelelő barna szőnyeget is, mivel a barna szín rendkívül jól passzol az elegáns megjelenésű bútorokhoz. Válogasson a színkombinációk között bátran, hogy a belső tere ne tűnjön unalmasnak. 

A barna színárnyalataival remek kontrasztot alkot a türkiz, a királykék vagy élénkvörös, valamint az antracit és az arany is.

 

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 140 Ft - 297 515 Ft
Termék
Szín
Méret
Anyag
Gyártó
Minta
Színek