Kérdése van? Hívjon minket!  +36206130997           E-mail: info@euhome.hu                                %AKCIÓS SZŐNYEG AJÁNLATUNK%

SZÁLLÍTÁS     FIZETÉS     ÁSZF     GARANCIA     GYIK

Zöld színű szőnyegek

Szőnyegek színenként


403termék
 

Zöld színű szőnyegek


Zöld szín - frissesség és természetesség

A zöld szín a leggyakoribb a természetben, a frissesség és a természetesség érzését tükrözi, segít a regenerálódásban és általában a termékeny tájakhoz és az éltető tavaszhoz kötődik. Egy zöld színű szőnyeg, amely csodálatosan kombinálható fa színű bútorokkal – lehet ez egy rusztikus tölgy, északi fenyő vagy vintage megjelenésű modern bútor – mindig vonzza a tekintetet és garantáltan harmonikus hangulatot varázsol bármilyen enteriőrbe. A zöld szín árnyalatai éppolyan változatosak, mint maga a természet, és a színtől függően egyéni hangulatot csempésznek otthonába. A világoszöld vagy sötétzöld szőnyeg természetessége a nappaliban, a hálószobában, valamint a gyerekszobában is egyaránt megnyugtató légkört teremt, ami kifejezetten pihenhető és lazító hatású egy fárasztó munkanap vagy játék után.

 

Zöld szőnyegek különböző árnyalatokban és stílusokban

A zöld szőnyegek nagyon sokféle kivitelben kaphatók. Mivel a zöld színnek sok árnyalata van, ezért a választék kifejezetten sokrétű. A zöld pasztell árnyalatai, mint például a menta zöld vagy a türkiz, különösen finom és elegáns megjelenést biztosít. A világoszöld szőnyeg a melegség és biztonság érzését kelti, míg a sötétzöldet automatikusan az arisztokratikus megjelenéshez társítják. Az élénkzöld fiatalos és friss megjelenést biztosít, ami igazán feldobhatja a szobát. A zöld szőnyegek stílusérzéket közvetítenek, és exkluzív ízlésről tanúskodnak.

 

Kombinálja a zöld szőnyegeket otthonában

Ha a szőnyeg zöld, akkor szinte bármilyen színű bútorral és lakberendezési kiegészítővel kombinálhatjuk, harmonikus megjelenést biztosít. Egy zöld szőnyeg segítségével különösen jól hangsúlyozhatók a világos színek, - a bézs, a krém, a fehér vagy a szürke- kontraszthatása. Ez a kombináció különösen egyedi módon előtérbe helyezi a zöld szín természetes megjelenését és előtérbe kerülnek a zöld szőnyegek tónusos karaktere.

Válogasson áruházunkban stílusos zöld szőnyegeink közül és találja meg az Önnek legjobban tetsző változatot.

Szűrés
Ár
 (Ft)
13 106 Ft - 338 800 Ft
Termék
Szín
Méret
Anyag
Gyártó
Minta
Színek